1 april, het vervolg

Wellicht herinnert u zich het stuk dat wij hier twee dagen geleden publiceerden. Hierin verkondigde de redactie met veel bombarie dat er dit jaar, net als het voorgaande jaar, geen 1 aprilgrap zou komen van Met Man en Muys. U bent toen waarschijnlijk rustig gaan slapen, in de overtuiging dat eerlijkheid en oprechtheid gelukkig dus toch nog bestaan op deze aardkloot. En terecht.

Behalve dan dat wij u bij de neus hebben genomen. De stelling dat u geen 1 aprilgrap van ons kon verwachten, was de 1 aprilgrap. Ha! U zou uw hoofd moeten zien! De redactievergadering zoals die eergisteren werd beschreven, is volledig verzonnen. In werkelijkheid waren Claudio, Thomas en Joop het roerend met elkaar eens dat dit een fantastische 1 aprilgrap zou zijn. Na het schrijven van het stuk brak dan ook één groot feest uit, waarbij de laatste restjes Texels bockbier rijkelijk vloeiden, de lijntjes Cup-a-Soup met ongebreidelde gretigheid werden opgesnoven en opblaaskrokodillen tot diep in de nacht ritmisch in de lucht werden gehouden. Zelden had Arnica de volgende dag zoveel werk.

Als u dit nu een vervelende plotwending vindt, schroom dan niet met ons in contact te treden. En met een beetje geluk houden lichten wij u volgend jaar in over de op handen zijnde 1 aprilgrap, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer u zelf nog een fantastisch, ludiek of asociaal idee heeft voor een 1 aprilgrap, kunt u dat uiteraard ook altijd naar ons opsturen.

Boks,

De Redactie

1 Thought.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>