Informerend

Lieve, koppige lezer,

Het zal u niet ontgaan zijn dat het de afgelopen tijd nogal rustig is geweest op Met Man en Muys. Wellicht was u in de veronderstelling dat de redactie op vakantie was; lekker skiĆ«n of bakken in de winterzon. Of dat we onze verjaardag gewoon ontzettend ranzig aan het vieren waren. Allemaal uiterst redelijk, zonder meer. Maar in alle eerlijkheid heeft ons gezellige diner als voorschotje op de kerst in totaal drie weken in beslag genomen, en dit is de eerste keer in ruim 21 dagen dat we enigszins nuchter op de redactie zijn verschenen. En zoals u begrijpt worden er in een nuchtere bui echt belachelijk slechte stukken geschreven, dus uw geduld wordt nog even op de proef gesteld. Zodra wij de lucht van braaksel uit onze neusholtes hebben verdreven, kunt u weer op ons rekenen. Ten slotte willen wij u alleen nog meegeven dat de grootste ongewervelde diersoort de ‘kolossale inktvis’ is. Als je het over goed gekozen namen hebt.

Proost!

De Redactie

 

1 Thought.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *