Verklaring

Lieve, gejaagde lezer,

Het is zeker niet voor het eerst dat wij als redactie van labiliteit beschuldigd worden. Sterker nog: onstandvastigheid en incompetentie rekenen we met trots tot de fundamenten van dit online geteem. Zonder de zekerheid van onzekerheid hadden we het immers ook niet vol kunnen houden. Het vreemde is overigens wel dat u als doorleefd lezer van Met Man en Muys onze wispelturigheid toch niet in de volle breedte lijkt te kunnen waarderen. Zo moge althans blijken uit de jankerige briefkaarten en digitale berichten die u ons heeft gestuurd. Nu vinden wij als redactie contact met het plebs om de verkeerde redenen best leuk, maar laat ons voor nu adviseren de emotionele intensiteit daarvan iets te verminderen. Uit pure ellende dreigen Dries Roelvink op de redactionele loods af te sturen om ons zo tot schrijven te dwingen; dat gaat ons niet in de koude, klamme kleren zitten.

U zult anderzijds ook gezien hebben dat wij in alle rust weer begonnen zijn wat letters op papier te zetten. Toegegeven: sommige combinaties zijn meer geslaagd dan andere. U moet echter weten dat wij naast deze wervelende baan ook nog allerlei fantastische hobby’s hebben die stuk voor stuk ontzettend veel tijd en aandacht vragen. Regressietherapie voor stukken slachtafval, bijvoorbeeld, leer je niet in één dag. Kalmte en geduld, dat is wat wij bij de beoefening van onze hobby’s moeten aanwenden, en het is eveneens wat wij zo nu en dan van u willen vragen. Paniek niet als de redactie er wegens dronkenschap niet in slaagt met ijzeren regelmaat verse kopij op uw beeldscherm te laten verschijnen. Wacht, en laat de sporadische kunststukjes en literaire climaxen in volle lijdzaamheid tot u komen. Zelfrepressie loont, wij kunnen het weten.

Met toffe begroeting,

De Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *