Rapporten onderzoek gestolen

Van onze verslaggever

De rapporten van het onderzoek naar de diefstal van eindexamens blijken te zijn gestolen. Dat meldt een anonieme bron binnen de onderwijsinspectie vanmorgen. Vermoedelijk zijn de rapporten ontvreemd toen ze in een personeelskamer lagen. Hoe de daders het kamertje precies zijn binnengekomen is vooralsnog onduidelijk, maar de politie heeft in een verklaring wel aangegeven dat de al tijden vermiste sleutel van de personeelskamer er in elk geval niets mee te maken heeft. Wat de gevolgen voor het verdere onderzoek naar de diefstal van de eindexamens zullen zijn, wordt momenteel onderzocht. Mogelijk betekent het dat het onderzoek opnieuw moet worden gedaan. “Verdomme”, reageerde de woordvoerder van de onderwijsinspectie op de nog niet bevestigde berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *