De Met Man en Muys Survival Guide: How to Los op de Crisis?

De crisis is voorbij! Over een jaar is Nederland uit de recessie lees ik in het nieuws. De economie groeide het afgelopen kwartaal met 0,1 procent. Dat klinkt fantastisch! Nu zijn er altijd weer van die zure economen die ons vertellen dat we niet te enthousiast moeten worden. “Het groeicijfer zit heel dichtbij de nul, met een kleine aanpassing duik je zo weer in de min. Je kunt daarom beter spreken van ‘stilstand op macroniveau'”, aldus de baas van het CBS. Meneer Dijsselbloem noemt het herstel pril. Wellicht speelt het calvinisme ons weer parten, met zijn zuinigheid en ingetogen soberheid. Dat is dus verkeerd. We moeten kiezen! Zijn we sobere Calvinisten of uitbundige Kapitalisten. Deze Survival Guide is voor de Kapitalisten! Doe dit, het liefst vandaag nog!

  • Maak winst!
  • De staat wil geen enorme publieke werken beginnen in verband met de zuinigheid. Overtuig ze! Laat bijvoorbeeld de Sint-Maartensvlotbrug zinken.
  • Verbrandt uw kleren. Breng ze niet naar de derde-wereld-container. Dat remt de productie af. Stop sowieso met recyclen.
  • Koop nieuwe kleren.
  • Eet veel!
  • Sluit enorme hypotheken af vanwege dingen!
  • Ga elk weekend op vakantie.
  • Maak winst! (U zou bijvoorbeeld kunnen overwegen om Met Man en Muys te kopen. Vraag een offerte aan via redactie@manenmuys.nl)
Te Koop

Te Koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *