Ficties in Opdracht: Objectie

Ficties in Opdracht is een rubriek waarbij de ene schrijver schrijft in opdracht van de ander. Ieder kort verhaal wordt geschreven vanuit een opdracht die van tevoren is vastgesteld door een bijzonder onvakkundige commissie. Op moment van schrijven luidt die opdracht als volgt: Schrijf een verhaal dat begint met de volgende zin. “Een landschap heeft geen boom nodig zoals een gezicht een neus.”, bedacht en ingestuurd door Arnika G.

“Een landschap heeft geen boom nodig zoals een gezicht een neus”.
“Twee dingen: de steppe en Michael Jackson.”
“Kak.”

1 Thought.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>