Rondvraag

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en de traditie schrijft voor dat we dan tijd inruimen om ‘de balans op te maken’. Niet wetend wat er met zo’n vage beschrijving precies bedoeld wordt, heeft de redactie de hulp ingeschakeld van onze prominente en minder prominente lezers. In een weinig serieuze poging erachter te komen wat onze lezers precies van Met Man en Muys vinden, hebben we ze de vraag voorgelegd: Wat vindt u van het herboren Met Man en Muys, en wat ziet u graag anders? Hieronder de weinig verrassende antwoorden en waardeloze suggesties.

Maartje: De site is hartstikke leuk zo, hij staat al een tijdje bij mijn favorieten. Alleen wie zijn die drie lelijke jongens?

Hans: Met Man en Muys zegt u?

Arjan Ederveen: Kunnen jullie niet eens iets met kurk doen?

Robert: Herboren? Herboren? Je bent zelf herboren!

Arnica (onze toiletjuffrouw): Verbeterpunten? Dat de redactie nu eindelijk eens geld op mijn schoteltje legt!

Harry Mulisch (via Meike): Ik vond vooral het interview met Harry Mulisch de moeite waard. De rest vind ik maar matigjes.

Jessica: Ik zou de site graag opgedoekt zien.

Marcus Porcius Cato: Mijn grootste bezwaar is dat alles in het Nederlands geschreven is. En dat ik al een tijdje dood ben.

Kirsten: Ik vind de nieuwe opmaak maar niks. De oude, rommelige vond ik veel beter. Past goed bij jullie goedkope humor.

Marcus Porcius Cato: O, bijna vergeten. Overigens ben ik van mening dat Carthago verwoest moet worden.

De Kenner: Ik vind dat ik wel erg sporadisch voorkom in de vernieuwde versie.

Nico Dijkshoorn: Daar zit je dan, met je naïeve hoofd. Op het internet, nietsvermoedend, krijg je ineens van die lolbroeken op je scherm. 250 kilo onzin, schoon aan de haak, maar wel met toewijding. Dat is leuk, maar maakt uiteindelijk geen fuck uit.

Mark Rutte: Nee, nog steeds niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *